Cégünk a GRUPA TOPEX az egyik legnagyobb elektromos és kéziszerszám gyártó Európában. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt több, mint 30 év alatt a lengyel szerszámpiac piacvezetői lettünk, és Közép- és Kelet-Európa vezető piaci szereplőjévé váltunk.

A lengyel központú elosztóbázisunk 40 országot szolgál ki közvetlenül világszerte.

Több mint 600 alkalmazottunk és munkatársunk ügyel arra, hogy kereskedelmi partnereink a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapják. Több, mint 7000 aktív termékkel rendelkezünk 6 saját márkanév alatt, elektromos szerszámok, kéziszerszámok, munkavédelem, munkaruházat, kertészeti szerszámok, autóipari szerszámok területén.

Ezt a sikert a megbízhatóságnak, a szakmai érettségnek, a vállalkozói szellemnek és kompetenciáink folyamatos fejlesztésének köszönhetjük, amelyek az eddig elért eredményeink alapjává váltak. Szilárd alapokon nyugvó ígéretes, új valóságot építünk – határokat lépünk át, közös jövőképet valósítunk meg és így érjük el sikereinket.


Magyarországi gyártói képviseletünk célkitűzése, hogy kész megoldásokat kínáljunk forgalmazóinknak, kiskereskedő partnereinknek és a felhasználóknak. Egyedülállóan széles és mély választékunk mellett értékesítéstámogató eszközparkunk, marketing anyagaink, felkészült szakmai csapatunk és gyártói szervizünk mind az értékesítés, mind a vásárlói oldalon megkönnyíti a szerszámmal foglalkozók dolgát. Arra is törekszünk, hogy az értékesítés után ügyfélszolgálatunk és gyártói szervizünk minden terhet levegyen a kereskedők és a felhasználók válláról.Tekintse meg bemutatkozó videónkat, amiben betekintést nyerhet irodáinkba, raktárunkba:


A Grupa Topex cégcsoport számokban: Több mint 40 országban vagyunk jelen.


Termékkínálatunkat közel 7000 termék alkotja.


Az ügyfeleink alkotják cégünk hajtóerejét. Világszerte 4000 kereskedelmi partnerrel működünk együtt.


Több mint 600 alkalmazottunk és munkatársunk ügyel arra Lengyelországban és világszerte, hogy kereskedelmi partnereink a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapják.


A minőség az, ami megkülönböztet minket. Jelenleg laboratóriumunk több mint 100 különböző minőségi vizsgálatot folytat, amelyek az Európai Szabványokon alapulnak és mintegy 300 termékcsoportra vonatkoznak. A Műszaki Osztályunk által kidolgozott minőségirányítási rendszerünk az ISO 9001:2015 szabvány szerint került kidolgozásra, amely az egyik legfontosabb, minőségellenőrzéssel kapcsolatos norma.


6 termékmárka portfólióval rendelkezünk: NEO, TOPEX, VERTO, TOPTOOLS, GRAPHITE, GRAPHITE PRO.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password